RAKIJE NASLEĐE

O nama

RAKIJA NASLEĐE

Destilerija

Destilerija Blagojević se nalazi u Svrljigu, osnovana je 2019. god i dolazi kao logičan nastavak na dugu tradiciju proizvodnje rakije, kojom se porodica Blagojević bavi već 5 generacija.

Destilerija Blagojević u svom posedu ima 35 hektara svog zasada voća. Sa nekih 30.000 stabala šljive u jugoistočnoj Srbiji, kod Svrljiga, taj voćni zasad I šljiva na njemu, svake godine dočeka jedno od najkasnijih zrenja u zemlji, te dodatnim čekanjem šljiva dolazi do pune zrelosti, kada je najkvalitetnija za preradu. Korišćenjem voća sa sopstvenih zasada, preradom u najvišim higijenskim uslovima, destilacijom na bakarnim kazanima I odležavanjem u buradima od srpskog hrasta, Destilerija Blagojević dolazi do vrhunskog proizvoda po imenu Rakija od šljive Nasleđe.

Tradicija kvaliteta

Porodica Blagojević

Generacijama unazad bavi se voćarstvom I proizvodnjom voćne rakije. Vremenom je s generacije na generaciju nasleđivano znanje I tajne održavanja zdravih zasada voća I destilisanja kvalitetne voćne rakije. Nakon određenog vremena porodica Blagojević je krenula u ostvarivanje dugogodišnjeg sna – na tržište naše zemlje ponuditi izuzetno kvalitetnu voćnu rakiju koja će biti dostupna svima, kako bi svako mogao da uživa u Nasleđu naše kulture, u srpskoj voćnoj rakiji od šljive.

Put do robne marke

Mi u objektivu kamere

domaća proizvodnja

Rakije Nasleđe

Rakija Nasleđe dolazi kao logičan nastavak tradicije kvaliteta. Edicija 3 predstavlja ulaznicu u kvalitetne voćne rakija od šljive, edicija 5 dolazi kao premium šljivovica koja je još dve godine više odležavala u buretu I koja u sebi ima još jednu sortu šljive više, a edicija 8 kao ekskluzivna rakija dolazi kao vrh naše ponude, limitirana serija šljivovice kupažirana od naših najboljih rakija – ocenjena I priznata velikim zlatnim medaljama za kvalitet.